Jaký je nejlepší bazénový vysavač a který vybrat?

Vysavačů do bazénu existuje celá řada. Můžete si proto vybrat přesně takový, který bude vyhovovat potřebám konkrétního bazénu a zároveň i vašim preferencím.

Jaký je nejlepší bazénový vysavač a který vybrat

Na otázku jaký vysavač do bazénu vybrat neexistuje jedna univerzální odpověď. Pro každého je nejlepší bazénový vysavač prostě jiný. Někdo preferuje vysavače ruční, které sice nevyžadují moc velkou finanční investici, ale stojí vás o to víc času. V případě, že je úklid vaším způsobem relaxace nebo potřebujete zaměstnat pubertální potomky, může být ruční přístroj pro váš bazén tím ideálním.

Možná si ale kladete otázku, jak vybrat bazénový vysavač, který za vás udělá téměř všechnu práci sám. Pak byste se měli rozhlížet po kategorii poloautomatických a automatických spotřebičů.

Poloautomatické vysavače připojíte do filtrace bazénu a oni pak náhodně běhají po dně a posílají usazeniny právě do filtračního systému. Automatické přístroje jsou ještě o krok dál. Kromě toho, že je stačí hodit do vody a spustit program, si zvládnou poradit i s očistou stěn. Díky inteligentnímu systému si také umí ideálně rozvrhnout práci a šetřit tak energii. Neopomenutelným bonusem je také to, že tyto vysavače můžete jednoduše ovládat prostřednictvím aplikace ve vašem mobilním telefonu, i kdybyste zrovna byli na druhé straně zeměkoule.

Samozřejmě vám ale prozradíme i naše favority mezi vysavači. Na začátek ale musíme podotknout, že preferujeme takové přístroje, práci vykonávají co nejvíc samostatně.

Nejlepší vysavač do bazénu

Nejlepším automatickým bazénovým vysavačem je z našeho pohledu model Zodiac RV 5300. Jedná se o léty prověřený model, na který je spolehnutí. Neobsahuje přespříliš elektroniky, takže se na něm nemá skoro co pokazit. A s nečistotami si poradí na jedničku.

Pokud při výběru nejlepšího bazénového vysavače pokukujete po technologické špičce, pak vám můžeme jenom doporučit modely Zodiac Voyager RE 4600iQ a CNX 40iQ. Jedná se o nejnadupanější stroje, které díky duálnímu koši zlikvidují veškeré usazeniny. Zároveň vám ušetří čas možností plného ovládání z aplikace chytrého mobilu.